WINE Events

Thuisproeverij

Gewoon lekker thuis een middag of avondje wijnproeven met vrienden, familie of collega’s?
Dan moet u zeker eens een Thuisproeverij organiseren! Wat heeft u nodig? Alleen een goed humeur en een paar medewijnliefhebbers! Onze wijnadviseur neemt alles voor u mee, niet alleen lekker maar ook makkelijk dus. Geef ons door waar en wanneer u uw proeverij wilt organiseren en wij doen de rest! (Ook leuk om cadeau te geven trouwens!)

Hoe organiseer je een Thuisproeverij?

· Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 14 personen van 18 jaar en ouder.
· Hebt u een grote tafel (of 2), wat brood en een karaf met water? Dan kunnen we aan de slag en zorgen wij voor de rest! Onze wijnadviseur neemt de wijnen (8-10), wijnglazen, spuugbakjes, proefformulieren, pennen etc. mee.
· U leert in informele sfeer proeven en beoordelen, hoe wijn en spijs te combineren en nog veel meer! De wijnen selecteren wij per seizoen en komen van diverse gerenommeerde wijnhuizen. De wijnen zijn allemaal verkrijgbaar in Nederland. Alle deelnemers ontvangen een leuke wijnDVD (1 per koppel) en natuurlijk drinkt u samen de restjes lekker op! De BOB ontvangt van ons een flesje wijn om thuis na te genieten, dus wel vooraf even afspreken wie de BOB is!
· Duur van de proeverij 2- 2,5 uur (kan in de middag of avond op elke dag van de week).
· Prijzen tussen € 25,- en € 40,- per persoon.

Tuinproeverij

Nieuw! De Tuinproeverij. Naast de Thuisproeverij bieden we nu ook de Tuinproeverij aan, want wie wil er met dit weer binnen zitten?! Gewoon lekker thuis in de tuin een middag of avondje wijnproeven met vrienden, familie of collega’s?

Wat heeft u nodig? Alleen een goed humeur en een paar medewijnliefhebbers! Onze Wijnadviseur neemt alles voor u mee, niet alleen lekker maar ook makkelijk dus. Geef ons door waar en wanneer u uw proeverij wilt organiseren en wij doen de rest! Leuk om cadeau te geven of als onderdeel van uw tuinfeest of bbq-party.

Hoe organiseer je een Tuinproeverij?

-Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 14 personen van 18 jaar en ouder.
-Hebt u een tuin met grote tafel (of 2), wat brood en een karaf met water? Dan kunnen we aan de slag en zorgen wij voor de rest! Onze Wijnadviseur neemt de wijnen (8-10), wijnglazen, spuugbakjes, proefformulieren, pennen en indien u dit wilt hapjes mee.
-U leert in informele sfeer proeven en beoordelen, hoe wijn en spijs te combineren en nog veel meer! Alle deelnemers ontvangen een fles rosé (1 per koppel). Na afloop drinkt u de flessen samen lekker leeg!
-Duur van de proeverij 2- 2,5 uur (kan in de middag of avond op elke dag van de week).
-Prijzen tussen € 25,- en € 40,- per persoon.

Wilt u meer informatie of reserveren?
Neem dan contact met ons op via info@wine-events.nl

Onderdeel van WineCom Register Vinoloog, SWEN, Productschap Wijn awards 2009 2010