WINE Events

Workshop

Vrijdagmiddagborrel

U houdt van lekkere wijnen, maar niet altijd van de kwaliteit die u normaal gesproken voorgeschoteld krijgt op de vrijdagmiddagborrel? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Naast uw gesprek met collega’s en medewerkers over werkzaamheden van afgelopen week, kunt u zich eens lekker ontspannen bij een gezellige vrijdagmiddagproeverij. Onze deskundige wijnadviseur neemt u mee op wijnreis naar diverse wijnlanden en onder het genot van leuke anekdotes en nuttige informatie kunt u met collega’s genieten van de mooiste wijnen.

Geen tijd op vrijdag?
Gedurende het jaar zijn er veel momenten waarop met collega’s het glas geheven wordt, bijvoorbeeld op een jarige, op een promotie, op het behalen van een goed resultaat of in deze tijd een extra steuntje in de rug als het even iets minder gaat. Naast het vieren hiervan zijn dit ook gelegenheden om de onderlinge banden aan te halen en elkaar weer eens informeel te spreken over andere onderwerpen dan werk.

U kunt al een vrijdagmiddagborrel organiseren vanaf € 15,- per persoon. En in de maanden maart en april krijgen alle deelnemers ook nog een mooie fles wijn mee naar huis!

Afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen we van uw vrijdagmiddagborrel een actief programma maken en krijgen de deelnemers onder andere een mini wijncursus.


Onderdeel van WineCom Register Vinoloog, SWEN, Productschap Wijn awards 2009 2010